Tomatsuppe

Ikke noe pose her altså.

Ingredienser

  • 200 g makaroni
  • 4 kokte egg
  • 1 ss frisk basilikum, hakket
  • 1 ts timian
  • 1 kyllingbuljongternong
  • 2 dl vann
  • 3 ss olivenolje
  • 2 Ss tomatpure
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 Løk
  • 2 Boks tomat

Fremgangsmåte

  • 1
    Kok egg og makaroni
  • 2
    Fres løk og hvitløk blank i oljen, tilsett tomatpure en og la den svette med i 30 sekunder. Ha vann og buljong terning i kjelen, kok opp. Ha tomatene over i kjelen og kjør til fin pure med stavmikser. Kok opp og la småkoke i ca 5 min. Smak til med salt og pepper, og ha i finhakkede urter.
  • 3
    Server med brød, skåler med halve egg, krutonger, revet parmesan og/eller rømme.