Bacon and cheeseburger chili

Chili fritt ette BBQ Pit Boys

Ingredienser

  • 1.2 kg karbonadedeig
  • 1 pk cheddarost
  • 400 g bacon
  • 3 ss olje
  • 2 stk habanero eller annen chili
  • 1 stk paprika, rød
  • 2 løk, gul
  • 6 fedd hvitløk
  • 1 ss spisskummin
  • 1 ss koriander
  • 2 ss chilipulver
  • 1 ss oregano
  • 1 ts salt
  • 1 tomatpure, liten
  • 2 boks kidneybønner
  • 1 boks tomat, hakket
  • 1 øl
  • 1 pk nachochips
  • 1 beger rømme
  • 1 purre

Fremgangsmåte

  • 1
    Fyr opp grillen, stek 6 burgere, legg på ost, og stek bacon.
  • 2
    Sett jerngryte på grillen, varm opp litt olje. Varm i ett par minutter etter tur: Chili, løk, paprika og hvitløk.
  • 3
    Ha så oppi krydderet, bland godt, og fortsett med tomatpure, bland godt og stek litt. Fortsett med tomat, bønner, en neve knust nachochips og avslutt med å tømme ølen oppi.
  • 4
    Sett på lokk på gryten og la småkoke i en time. ta deretter av lokket, rør rundt og la småkoke i en time til. (Om du klarer å vente)
  • 5
    Sett gryta frem og strø over skivet purre og server med rømme, nachochips og brød.