Halloumiwraps

Oppskrift lånt fra Adams matkasse.

Ingredienser

  • 0.5 kinesisk hvitløk
  • 100 g rømme
  • 6 maistortillas
  • 1 banansjalottløk
  • 1 liten neve korriander
  • 2 tomater
  • 1 lime
  • 200 g hvite bønner
  • 1 agurk
  • 0.5 ts chipotlekrydder
  • 200 g minisjampingjong
  • 200 g halloumi

Fremgangsmåte

  • 1
    Sett stekeovnen på 220 grader.
  • 2
    Bønnekrem: Skyll bønnene og bland med en saften av en halv lime. Stavmiks til glatt blamding. Smak til med salt, pepper og 1-2 ss olivenolje.
  • 3
    Tomat- og løksalsa: Kutt tomatene i små terminger. Skrell og finhakk banansjalottløk. Bland alt og smak til med salt, lime, og 1-2 ss olivenolje.
  • 4
    Kutt agurk i tynne staver.
  • 5
    Hvitløksdressing: Skrell og press hvitløken, bland med rømmen og smak til med salt og pepper.
  • 6
    Chipotlestekt sopp: Kutt sopp i skiver. Stek på middels høy varme til gylden. Ta av varmen og tilsett chipotlekrydderet og litt salt og litt olivenolje. Bør serveres varm.
  • 7
    Chrispy halloumi: Skjør osten i tynne staver. 1 ss olje (gjerne fra panna i forrige punkt) og stek på høy varme i ca 5 minutter, eller slik at den er gylden på alle sidene.
  • 8
    Varm tortillaene. Server. (-: